IDEI de la CITITORI: ”Toate primăriile din Vrancea ar trebui să achiziționeze măști de la fabricile de confecții, măști pe care să le ofere gratuit cetățenilor!

”Mi-aș dori să văd o campanie de procurare măști protecție de către primării. În farmacii sunt inexistente. Dar sunt fabrici de confectii (si in județ avem slava Domnului destule) care fac deja acest lucru gratis. Chiar dacă l-ar face contra cost, dar tot ar fi ceva. Cât ar fi investiția? Dar ce avantaje ar fi? Enorme !!! Că nu văd nici o primărie sa își dea interesul. Si sunt la ora actuala încă mii de persoane fără mască acasă. Sau folosesc aceeași mască de unica folosință zilnic. Aș propune ca primăriile să negocieze cu fabricile de confecții. În Italia unele localități asa au facut. Au trimis in plic, locuitorilor, măști. Sunt curios ce părere au autoritățile locale de acest aspect!”

Claudiu Florin Mincu

Trimite știrea prietenilor tăi!
Citește și:   Ștefan Caba, primarul comunei Bârsești: ”A venit clipa mult aşteptată a împăcării şi binecuvântării sufletului. Paște fericit tuturor!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.