VIDEO: Ambasadorul SUA i-a pus la punct pe Misăilă (PSD) și Cel-Mare (ALDE), nepermițând celor doi să profite electoral de vizita sa la Focșani

Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea l-a primit ieri în vizită de lucru la Focșani pe Excelența Sa, domnul Adrian Zuckerman, Ambasadorul SUA în România, într-o ”activitate reușită, care și-a atins scopul său cultural”, după cum au precizat oficialii bibliotecii. De comun acord cu reprezentanții Guvernului României, Ambasadorul SUA a decis să nu pună în vizita sa de la bibliotecă întâlniri cu candidați politici la alegerile locale de mâine, 27 septembrie. Liberalii au înțeles și respectat acest lucru, însă pesediștii și cei de la ALDE nu au respectat protocolul, încercând să profite electoral de pe urma vizitei ambasadorului.

VIDEO: Ambasadorul SUA i-a pus la punct pe Misăilă (PSD) și Cel-Mare (ALDE), nepermițând celor doi să profite electoral…

Geplaatst door Cristi Irimia op Vrijdag 25 september 2020

Astfel, în curtea bibliotecii au venit primarul Misăilă (PSD) si vicepresedinții Consiliului Judetean Vrancea, Ionel Cel-Mare (ALDE) și Dănuț Cristian (PSD). Oamenii din echipa ambasadorului au coborât din mașinile oficiale inaintea înaltului demnitar american și le-au explicat celor trei că Adrian Zuckerman nu se poate afișa alături de politicieni aflați în campanie electorală.

Aroganți și nepoliticoși, Misăilă, Cel-Mare și Cristian nu au înțeles și au încercat să se bage ”în față”, precum o precupeață care dă din coate la piață să prindă cel mai proaspăt fir de leuștean.Prefectul Gheorghiță Berbece și șeful Cancelariei primului ministru, Ionel Dancă, au avut o atitudine fermă și au permis accesul în bibliotecă doar invitaților oficiali, spațiul fiind oricum unul mic.

După acest moment, ”țațele” Misăilă și Cel-Mare au început să se lamenteze și să comenteze cu voce tare (Misăilă), deranjând activitatea derulată de Ambasadorul SUA. Într-un mod nepoliticos, Cel-Mare a reproșat că l-a așteptat două ore pe ambasador, de parcă vicepreședintele CJ ar fi fost invitat sau l-ar fi obligat cineva să stea în curtea bibliotecii.

Primarul Misăilă a început să dea din mâini și să comenteze trecând la atacuri politice, deși în bibliotecă și în curte nu erau candidații PNL Vrancea, aceștia înțelegând să nu vină la un moment cultural la care nu fuseseră invitați.

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.