Șoc pentru Halici și Ciolacu la Spitalul Județean Focșani! Au aflat ce investiții s-au finalizat în mandatul 2020 – 2024, început de regretatul Cătălin Toma și continuat de vicepreședintele Ionel Cel-Mare.

Cu ceva timp în urmă, Nicușor Halici (președinte PSD Vrancea) se mira pe Facebook cât de multe a făcut Dragoș Ciobotaru la Vizantea-Livezi în calitate de primar! Astăzi, când l-a adus pe Ciolacu, șeful său, la Spitalul Județean, a vrut să dea o lovitură de imagine pe tema spitalului, însă nu prea i-au ieșit socotelile, mirându-se la un moment dat când a citit lista investițiilor finalizate la spital de regretatul lider liberal Cătălin Toma.

Îngrămădiți de ziariști, cu întrebări incomode despre listele propuse la alegerile din 9 iunie, Halici și Ciolacu au aflat concret și ce investiții a finalizat administrația județeană condusă de Cătălin Toma până în februarie a. c. și continuată de vicepreședintele Ionel Cel-Mare, în materie de sănătate, fie la Spitalul Județean, fie la alte obiective care au tangență cu sănătatea copiilor.

Iată-le:

* Reabilitare energetică şi lucrări conexe Spitalul Judeţean de Urgență ”Sf. Pantelimon” Focşani, Secţia Psihiatrie şi Boli infecţioase şi Secţia Dermatologie, O.R.L., Oftalmologie – POR  (12.104.509 lei)

* Reabilitare energetică și lucrări conexe Spitalul Județean de Urgență ”Sf. Pantelimon” Focșani, Secția Pneumoftiziologie. (8.551.858 lei)

* Modernizare și dotare secție Ambulatoriu de specialitate Pediatrie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Sf. Pantelimon Focșani (3.433.675 lei)

* Reabilitare energetică şi lucrări conexe Centrul de zi de recuperare şi reabilitare copii cu dizabilităţi, Corp C1, C2, C3, C4, Str. Cuza Vodă, nr. 52, Municipiul Focşani, jud. Vrancea (8.551.858 lei)

La acestea se adaugă suma de 5 milioane de lei alocată pentru necesitățile spitalului, precum și pregătirea documentațiilor și a studiului de fezabilitate în vederea scoaterii la execuție a lucrărilor la noul spital județean din Focșani.

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.