Halici a tăcut ca mutul, Misăilă s-a ascuns în spatele ochelarilor, iar Ciolacu s-a bâlbâit la Focșani: „Nu cunosc nimic din ce se întâmplă la PSD Vrancea”, a spus Ciolacu după ce a fost întrebat de ziariști de ce pe listele PSD au fost puși medici acuzați de malpraxis și un fost colaborator al Securității

Medici urmăriți penal pentru ucidere din culpă, pe lista PSD  la alegerile locale! Atât la Consiliul Județean, cât și la Consiliul Local Focșani. Asta au afirmat ziariștii astăzi, iar Halici, liderul PSD Vrancea și Ciolacu n-au putut să dea răspunsuri pertinente.

Maricel Ciolacu la Focșani: „Nu cunosc nimic din ce se întâmplă la PSD Vrancea”, după ce a fost întrebat de ziariști de ce pe listele de consilieri au fost puși doi medici acuzați de malpraxis și un fost colaborator al Securității.

Declarație halucinantă a liderului PSD Marcel Ciolacu, care a spus că habar nu are ce se întâmplă în Vrancea cu listele PSD-ului, pe care se regăsesc, conform spuselor ziariștior, drept candidați doi medici acuzați de malpraxis (Ludmila Gianina Munteanu și Cristian Onia) și un fost colaborator al Securității (notarul Ciprian Nica, fost deputat).

Medicul Ludmila Gianina Munteanu, aflată pe lista PSD Vrancea la alegerile locale din 9 iunie (fiind pusă de Halici chiar pe locul 2!!), este cercetată penal după moartea unui copil de 4 ani, pe 6 mai 2022, familia acuzând-o de malpraxis.

Cristian Onia este cercetat penal alături de mai multe persoane după moartea unei tinere de 17 ani căreia medicii de la Spitalul Județean i-au uitat în abdomen o bucată de tifon, aceasta murind pe 16 iulie 2022.

Iar Ciprian Nica, notarul public de la Panciu, dovedit colaborator al fostei Securități, se află pe lista lui Misăilă la Consiliul Local Focșani.

Jurnaliștii prezenți la Spitalul Județean din Focșani l-au așteptat astăzi pe premierul Marcel Ciolacu pentru a-i adresa întrebări, iar acesta a evitat răspunsurile tranșante, aruncând pisica în curtea lui Nicușor Halici, liderul PSD Vrancea. Halici nu a comentat în niciun fel, refuzând să intervină și să clarifice lucrurile în fața jurnaliștilor. Iar Misăilă s-a făcut mic în spatele ochelarilor. (A. G. I.)

 

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.