Viitorul lider al administrației județene, Dragoș Ciobotaru, susținut de peste 1200 de liberali, la lansarea oficială de la Sala Polivalentă

Liberalii vrânceni au dat un semnal de forță în debutul campaniei electorale pentru alegerile din 9 iunie, peste 1200 de reprezentanți ai PNL fiind prezenți ieri la Sala Sporturilor din Focșani. Dragoș Ciobotaru, liderul PNL Vrancea și candidatul la șefia CJ Vrancea, a anunțat că forța echipei liberale stă în toți colegii care s-au implicat și se vor implica în ceea ce va urma la nivelul fiecărei localități. Deloc întâmplător am putea spune, cele mai multe semnături de susținere strânse în perioada preelectorală au fost cele pentru PNL Vrancea: 36.500 de vrânceni au spus că vor o administrație liberală și au semnat pentru susținerea candidaților PNL. Cu peste 20.000 mai multe decât partidul clasat pe locul 2 la acest capitol!!

Practic, primarul de la Vizantea Livezi își consolidează poziția anunțând proiecte majore și beneficiind de sprijinul echipei liberale în cursa pentru Consiliul Județean!

Într-un județ unde promisiunile proiectelor abia așteptau să devină realitate, Vrancea a cunoscut o transformare semnificativă sub conducerea echipei liberale, avându-l ca președinte pe regretatul Cătălin Toma. Acum, cu un nou candidat, continuator al tuturor acestor proiecte, startul este deja dat, iar numele de Dragoș Ciobotaru devine sinonim cu progresul și realizările palpabile pentru cetățeni.

Cu un mandat inițial câștigat cu 46% din voturi, Dragoș Ciobotaru a demonstrat angajamentul său față de cetățeni prin realizarea unor proiecte majore, în al doilea său mandat atrăgând un suport zdrobitor de 93% din voturi. Drumuri județene, poduri și alte infrastructuri critice au fost finalizate, oferind un impuls semnificativ dezvoltării locale.

Eu sunt primar la al doilea mandat, 46% de voturi în primul. M-am zbătut să îndeplinesc proiectele cetățenilor astfel încât la al doilea mandat am fost validat de 93% din voturi. Proiectele mari valoroase, eu le-am realizat în al doilea mandat, finalizarea unui drum județean, a podurilor etc”, declara edilul vizăntean.

În calitate de candidat pentru Consiliul Județean, Dragoș Ciobotaru propune continuarea acestui progres prin fructificarea proiectelor majore acum în execuție. Printre acestea se numără Campusul Universitar, proiectul Vrancea Aqua și un parc industrial, toate contribuind la creșterea economiei locale și îmbunătățirea vieții cetățenilor.

Acum mi-am asumat la Consiliul Județean acest rol de candidat, consider că fructificarea proiectelor majore la care s-a muncit 4 ani de zile abia acum începe. Vor intra acum în execuție: Campusul Universitar, cu numele domnului președinte Cătălin Toma, urmează Vrancea Aqua, proiect ce vine în sprijinul satelor pentru a se identifica sursele de apă și realizarea canalelor. Parcul industrial care vine în completarea Autostrăzii Moldovei. Un alt mare proiect: noul Spital Județean Vrancea și îl avem aici pe președintele nostru, domnul Nicolae Ciucă, pe care îl rog să ne susțină la acest capitol. Iar angajamentul nostru este clar: vom face un nou spital, în etape. Ne dorim de asemenea să finalizăm toate drumurile județene. M-am pus la curent atât cu ce a realizat Cătălin Toma, cât și cu ce mai este nevoie să se facă”, a subliniat Dragoș Ciobotaru.

Cu o viziune pentru viitorul energetic al județului, Dragoș Ciobotaru a subliniat angajamentul său pentru extinderea infrastructurii de gaz, un demers care ar urma să aducă gazul în fiecare localitate din Vrancea, contribuind la modernizarea și confortul comunităților. „Pentru prima dată în România s-a vorbit în 2020 despre infrastructura gazului. Vrancea este județul cu cea mai mare finanțare în acest domeniu, urmând să înceapă să se aducă în fiecare localitate gaz. Îmi propun să muncesc, să nu vă dezamăgesc in următorii 4 ani”, s-a angajat Dragoș Ciobotaru.

Cu un număr în creștere de primari liberali și cu un sprijin evident din partea comunității, echipa liberală din Vrancea este favorită pentru Consiliul Județean, promițând să continue seria de realizări și să ofere cetățenilor un viitor mai bun.

La rândul său, Nicolae Ciucă, președintele PNL, a afirmat: „Îmi doresc ca, după alegerile din 9 iunie, Vrancea să fie unul dintre județele cu conducere liberală, atât la Consiliul Județean, cât și la primăria municipiului Focșani. Pentru CJ, Partidul Național Liberal îl propune vrâncenilor pe Ciobotaru Dragos. El este un candidat tânăr, un primar cu rezultate administrative, care are viziunea și energia necesare pentru dezvoltarea județului. În 2024, este momentul ca administrația liberală să revină și la primăria Focșani – este obiectivul candidatului nostru Valentin Resmerita, un om de afaceri de succes și cu viziune. Votul pentru candidații PNL este un vot pentru îmbunătățirea calității vieții în Vrancea. Dezvoltarea județului se face cu bani europeni, care sunt atrași prin colaborarea dintre aleșii locali PNL și europarlamentarii liberali care negociază finanțări de miliarde de euro cu Comisia Europeană”.

La eveniment au mai participat ministrul Mediului, Mircea Fechet, deputatul Florin Roman, europarlamentarii Siegfried Mureșan și Rareș Bogdan. Aceștia le-au transmis celor prezenți gândurile cu care pornesc la drum în această campanie electorală, discursuri ținând și candidatul PNL la europarlamentare, vrânceanul Alexandru – Ciprian Epure, prim-vicepreședintele PNL Vrancea Ionel Cel-Mare, primarul municipiului Adjud, Florin Nechifor, președintele PNL Focșani și candidat la Primăria Focșani, Valentin Resmeriță.

(Realizat de Motivus Media, la comanda PNL. Cod mandatar financiar 21240015)

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.