EXCLUSIV. ULTIMA ORĂ: Un copil care ar avea diabet este suspect de COVID-19. A fost internat la Spitalul Județean și așteaptă rezultatul testului!

Un copil care ar avea diabet este suspect de noul coronavirus astfel că i s-au recoltat probe și urmează să afle cât de curând dacă are sau nu COVID-19. Deocamdată, el a fost internat la Spitalul Județean, iar Poliția a derulat deja o anchetă inițială pentru a afla traseul exact urmat de copil, cu cine a intrat în contact etc.

În altă ordine de idei, mai multe asistente medicale și mai mulți asistenți medicali din Spitalul Județean Focșani (din secțiile Psihiatrie, Infecțioase și Nefrologie) sunt și ei suspecți, astfel că li s-au recoltat probe și urmează să primească rezultatele. De joi, 9 aprilie, se vor putea face teste și la aparatul Direcției de Sănătate Publică Vrancea, după ce Ministerul Sănătății a trimis la Focșani un aparat de testare a suspecților cu COVID-19.

În continuare, conform surselor noastre, personalul medical din Spitalul Județean Focșani ar avea nevoie de combinezoane, măști și mănuși de calitate într-un număr mult mai mare, aprovizionarea secțiilor lăsând de dorit. Medici din sistem cu care Ediție de Vrancea a stat de vorbă susțin că e necesară colaborarea tuturor instituțiilor pentru rezolvarea chestiunilor ce țin de materiale și echipamente medicale.

Vom reveni cu detalii!

 

Citește și:   Liviu Topală, fost component al Orchestrei de Cameră Unirea, a solicitat o invitație la Concertul de Crăciun de la Ateneul Pastia, dar a fost refuzat și trimis la casa de bilete!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.