VIDEO: A început distribuția primelor 2640 de tablete trimise de Guvernul României elevilor defavorizați din Vrancea.

Prin proiectul ”Școala de acasă”, proiect al Guvernului României derulat prin Ministerul Educației, au fost alocate 5806 tablete pentru elevii nevoiași din comunele județului Vrancea. Astăzi au fost livrate Inspectoratului Școlar Județean Vrancea un număr de 2640 de tablete, primele sute fiind deja împărțite în județ.  Până miercuri, 2 decembrie, când reîncepe școala, tabletele vor ajunge în toate localitățile din județ, acolo unde au fost solicitări.

Au fost identificati 5806 copii care au solicitat tablete pentru a participa la orele online, iar tranșa a doua de tablete, de 3166 bucăți, va fi livrată până pe 15 decembrie. ”Responsabilii din școli au preluat deja sute de tablete, alte câteva sute fiind duse de noi, cei de la IȘJ, în zonele defavorizate. Tabletele au instalate deja platformele necesare predării și beneficiază de conexiune la internet”, a anunțat inspectorul școlar general al IȘJ Vrancea, profesoara Gabriela Marchitan.

Citește și:   Informare privind aplicarea sancțiunilor contravenționale prevăzute de Legea 446/2006 privind pregătirea populației pentru apărare

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.