Din ce în ce mai mulți drogați la volan!

Pe 29 martie a. c., la ora 17:45, polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției Orașului Panciu au oprit în trafic un autoturism care circula pe Drumul Național 2 L. Bărbatul care se afla la volan, în vârstă de 27 de ani, din comuna Străoane, a fost condus la Spital Orăşenesc Panciu, în vederea testării preliminare cu aparatul DrugTest din dotarea unității medicale. În urma testării preliminare, rezultatul testului a fost pozitiv la substanța THC (cannabis).

Ulterior, bărbatului i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor cu caracter psihoactiv. Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Tot ieri, ora 11:35, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Jitia au oprit un autoturism care circula pe Drumul Național 2 N Jitia și era condus de un bărbat, de 45 de ani, din județul Buzău. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu era posesor de permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.