Cum a reușit Dragoș Ciobotaru să-și facă o echipă de succes la Primăria Vizantea-Livezi! ”La Consiliul Județean voi merge pe aceleași principii!”

Nu cu mult timp în urmă, în prezența locuitorilor comunei Vizantea-Livezi, primarul Dragoș Ciobotaru a dezvăluit câteva din secretele succesului său și planurile ambițioase pentru viitorul comunității.

De-a lungul a opt ani de mandat, Dragoș Ciobotaru a fost un adevărat partener, adept al sprijinului și rezolvării problemelor pentru locuitorii săi, indiferent pe ce cale îi erau comunicate acestea. Cu o atenție meticuloasă la detalii și o abordare pragmatică, el a reușit să conducă Vizantea Livezi, depășind obstacolele birocratice și administrând cu abilitate resursele disponibile.

Tot ce s-a făcut la Vizantea s-a făcut cu multă muncă, studiu, seriozitate, aplicare de principii sănătoase. Nicio sesizare nu a rămas nerezolvată. Toate mesajele se transformau în probleme care erau rezolvate”, a spus Dragoș Ciobotaru, subliniind efortul susținut și determinarea de a realiza schimbarea. Mereu privind spre viitor, el a mărturisit că viitorul primar, care îl va succeda, trebuie să fie promotorul unor alte planuri ambițioase pentru perioada următoare, cu o echipă solidă alături și o colaborare strânsă cu autoritățile locale și regionale.

Încă este multă birocrație, multe documente de întocmit, mulți parteneri cu care trebuie să ții contact, ca să nu mai vorbim de câte avize trebuie obținute. Aveți responsabilitatea să îndepliniți toate aceste cerințe cu o echipă solidă de la primărie. Cât despre campanie? Veți auzi în toată perioada aceasta tot felul de promisiuni. Fiți foarte atenți. Eu dacă am reușit să duc la îndeplinire toate proiectele este pentru că am lucrat ca la carte. Am reușit să încheg un colectiv extraordinar. Voi m-ați încurajat și mi-ați dat tot ce mi-a trebuit ca să pot duce la îndeplinire proiectele. Stațiunea Vizantea-Livezi nu a fost făcută de un singur om. Am avut un noroc mare să vă am pe dumneavoastră. Și am avut noroc de oameni care nu s-au împotrivit, de la Primăria Vizantea, Consiliul Județean, de la ministere sau prim-ministru. A fost o conjunctură extraordinară pe care eu am jucat-o ca la carte. Ca să primesc 10 milioane de euro pentru o comună, când alte comune nu obțin poate mai nimic, e ceva remarcabil”, a mai declarat Dragoș Ciobotaru în fața asistenței, adăugând că este necesară o coordonare eficientă și o comunicare transparentă pentru a asigura succesul fiecărui proiect.

Cu privire la viitorul Vrancei, Dragoș Ciobotaru promite că va continua munca începută de predecesorul său, Cătălin Toma, și va investi în continuare în dezvoltarea infrastructurii rutiere, în tot ce presupune dezvoltarea domeniului public, educației și sănătății. În plus, el s-a angajat să demareze toate proiectele aflate în așteptare, construind astfel pe fundația proiectelor anterioare și pregătind terenul pentru ca Vrancea să devină un județ dezvoltat.

La final, Dragoș Ciobotaru a mulțumit comunității din Vizantea-Livezi pentru sprijinul necondiționat și pentru susținerea acordată în ceea ce privește candidatura lui Ciprian Olariu, ca și continuator al viziunii sale pentru Vizantea Livezi. Cu o echipă solidă și un plan de acțiune bine definit, cu siguranță Ciprian Olariu poate duce întreaga comunitate din Vizantea-Livezi către noi etape ale unei dezvoltări durabile.

Realizat de Motivus Media, la comanda PNL Vrancea. CMF: 21240015

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.