KFC se deschide la Focșani ”la pachet” cu un scandal imens: urme de fecale găsite la produsele de la KFC din București

KFC se pregătește să deschidă un fast-food la Focșani, în parcarea de la Carrefour, însă fix în aceste zile se află în mijlocul unui scandal de proporții: inspectorii de la OPC București au descoperit în gheața produsă de KFC o bacterie numită Clostridium, dar și bacterii coliforme şi enterococi care provin din materii fecale.

Nu este prima dată când KFC se confruntă cu probleme de imagine. În iulie a. c. o femeie din Oradea s-a plâns că i s-a vândut carne cu viermi. Reprezentanții KFC au respins atunci acuzațiie, însă acum admit că au o problemă la restaurantele KFC din București. Iată comunicatul KFC:

În decursul zilei de astăzi, 22.10.2019, am luat la cunoştinţă, din spaţiul public, de rezultatele buletinelor de analiză apărute ca urmare a controlului efectuat de ANPC în restaurantele KFC. Dorim să precizăm încă de la început că avem proceduri stricte de management şi gestionare a gheţii, incluzând inspecţii zilnice, săptămânale şi curăţări periodice ale maşinilor de gheaţă. În plus, realizăm teste independente frecvente ale gheţii în toate restaurantele noastre. Cu privire la rezultate prezentate de ANPC în spaţiul public, dorim să comunicăm că ne asumăm întreaga responsabilitate şi le cerem scuze clienţilor noştri pentru neplăcerile care ar fi putut să apară. În acest moment, am demarat o investigaţie internă pentru a determina cauzele care au condus la această situaţie ce ne-a surprins în mod neplăcut. Astfel, vă informăm că am decis oprirea tuturor maşinilor de gheaţă din toate restaurantele KFC din ţară până la finalizarea verificărilor interne”.

Citește și:   Autobuze electrice în Focșani? Primăria promite modernizarea transportului public.

PUBLICITATE

1 thought on “KFC se deschide la Focșani ”la pachet” cu un scandal imens: urme de fecale găsite la produsele de la KFC din București

  1. Sunteți varză!! Pentru ultima oară cumpăr de la Focșani!! Produsele sunt altele decât am comandat plus lipsă șervețele umede la pachet!! Plus produse amestecate și vechi!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.