CUP Salubritate pune la dispoziția clienților serviciul de transmitere a facturii în formă ELECTRONICĂ.

CUP SALUBRITATE SA, cu sediul social în Focșani, str. Horea, Cloșca și Crișan nr. 5, J39/277/2009, CUI RO25616767, telefon 0237621338, reprezentată legal prin Adrian Nicolae Vulpoiu, în calitate de Director General pune la dispoziția clienților serviciul de transmitere a facturii în forma electronică.

Accesul la factura electronică se poate realiza prin completarea cererii de transmitere a facturii electronice pe care clienții societății o pot descărca din secțiunea ”Factura în format electronic” de pe site-ul societății sau accesând: http://www.salubfocsani.ro/factura_electronica.html.

Accesul este condiționat de înregistrarea și de acceptarea prealabilă a condițiilor de transmitere a facturii în format electronic, după introducerea corectă a tuturor datelor specificate în cerere, precum și acceptarea politicii privind prelucrarea datelor cu caracter personal conform Regulamentului European nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor dat.

Citește și:   Compania Națională de Investiții a prevăzut bani în buget pentru construcția a 28 de săli de sport în Vrancea

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.