COMUNICAT DE PRESĂ: A fost lansat proiectul “Creșterea Ocupării și Competențelor Somerilor si Persoanelor Inactive din regiunea Sud Est” – cod SMIS 157194

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020

“Cresterea Ocuparii si Competentelor Somerilor si Persoanelor Inactive din regiunea Sud Est”

cod SMIS 157194
POCU/1080/3/16/157194

Beneficiar: FUNDATIA ZI DESCHISĂ

Evenimentul de lansare a proiectului s-a desfasurat la restaurantul JAVU, Strada Cezar Bolliac 24, loc. Focșani, jud. Vrancea.

În cadrul conferinței de lansare membrii echipei de implementare au realizat o scurtă prezentare a proiectului: “Cresterea Ocuparii si Competentelor Somerilor si Persoanelor Inactive din regiunea Sud Est”, nr. contract: POCU/1080/3/16/157194.

Obiectivul general al proiectului vizeaza promovarea unei ocupari sustenabile si de calitate a fortei de munca si sprijinirea mobilitatii fortei de munca in regiunea Sud Est, in vederea integrarii durabile pe piata muncii a somerilor si persoanelor inactive, cu accent pe somerii de lunga durata, lucratorii vârstnici (55-64 ani), persoanelor cu dizabilitati, persoanelor cu nivel redus de educatie, cu scopul imbunatatirii si validarii nivelului de competente si cresterii ocuparii acestora, prin participarea la interventii integrate, pentru un numar de 201 persoane.

 

Citește și:   MG Motor a intrat în forță și pe piața vrânceană

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.