BĂTAIE DE JOC: Oprișan alocă bani numai la comune conduse de primari PSD, cu două zile înaintea alegerilor. Baronul se răzbună pe vrâncenii care locuiesc în comune ”păstorite” de primarii PNL.

Vineri,8 noiembrie, va avea loc o ședință extraordinară a Consiliului Județean Vrancea, pe ordinea de zi aflându-se și proiectul privind repartizarea pe UAT-uri a sumei de 14160 mii lei reprezentând fond la dispoziția CJ (adică la dispoziția lui Marian Oprișan). După ce a pierdut guvernarea, baronul se răzbună pe vrâncenii care locuiesc în comune cu primari PNL. Astfel, toate fondurile se duc către localități conduse de primari PSD, conform propunerii de pe ordinea de zi. (Cristi IRIMIA)

Citește și:   UAT COMUNA URECHEȘTI anunță începerea proiectului „Creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligență a energiei în Sediul Primăriei și Căminul Cultural Comuna Urechești, județul Vrancea”

PUBLICITATE

1 thought on “BĂTAIE DE JOC: Oprișan alocă bani numai la comune conduse de primari PSD, cu două zile înaintea alegerilor. Baronul se răzbună pe vrâncenii care locuiesc în comune ”păstorite” de primarii PNL.

  1. Am citit si am vazut ca, Sihlea este trecuta pe lista Comunelor favorizate.Nu este adevarat .Inaintea actualului Presedinte din Sihlea a fost intradevar Primar din Partidul PNL indiferent ce a incercat omul acela sa faca nu a avut nici un sprijin din partea Judetului.In 2008 sa inceeput construirea unei Scoli in Voetin care nici pina in zia de astazi nu sa terminat au ramas doar zidurile ridicate, fara usi fara geamuri,fara acoperis.Drumurile sint sub ori ce critica.Nu stiu dupa ce criterii a lucrat Oprisan dar nici pentru actualul Primar de la Sihlea care este PSD ist nu a facut nimic doar citeva bascule de piatra inainte de Alegeri si atit !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.