DRAMĂ: Un alt militar vrâncean vaccinat a murit subit. Iulian Ichim a făcut atac cerebral la doar 43 de ani! „Nu avea probleme de sănătate”, a povestit un coleg.

Iulian Ichim, maistru militar cls. a II-a la Brigada 8 ROT „Al. I. Cuza” Focșani, a trecut la cele veșnice în mod neașteptat, deși nu avea probleme de sănătate. La doar 43 de ani, Iulian Ichim lasă în urmă patru copii minori, dintre care cel mai mic are doar un anișor. Reporterii noștri au aflat că Iulian Ichim era vaccinat și că a făcut atac cerebral. De altfel, conform informațiilor pe care le deținem toți ofițerii din conducerile unităților militare s-au vaccinat, presiunea pe ei și pe militarii din subordine fiind mare și venită cu directivă (nescrisă, să nu rămână urme) de la cel mai înalt nivel.

A fost un camarad de încredere, un prieten adevărat și un suflet deosebit. Suntem alături de familia greu încercată și ne exprimăm întreaga noastră compasiune pentru imensa pierdere suferită. Drum lin spre Armata din Ceruri, bunule nostru camarad și prieten! Dumnezeu să te odihnească în pace, Iulian!”, a fost mesajul colegilor militari.

Dumnezeu să-l ierte!

PROMO

6 thoughts on “DRAMĂ: Un alt militar vrâncean vaccinat a murit subit. Iulian Ichim a făcut atac cerebral la doar 43 de ani! „Nu avea probleme de sănătate”, a povestit un coleg.

  1. …. vaxul -‘sigur și eficient’ !…. fiecare injectat e programat ….10 ani maxim !….

  2. De ce promovați ura pentru vaccinați? Ce dovezi aveți voi reporteri ca vaccinul este cauza? Sa va fie rușine, habar nu aveți sa va faceți meseria!

    1. Unde scrie în articol ca a murit din cauza vaccinului? Îți trebuie IQ PESTE 50 sa înțelegi asta.

  3. Asta cu toti ofiterii vaccinati e trasa de par. Nu m am vaccinat dar nici nu imi place cand se exagereaza.. Cat despre urmarile vaccinului, ramane sa aflam.

  4. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Tot Cel de Sus știe ce ia adus decesul, poate vrea o oaste de tineri în împărăția Cerurilor.

  5. Te vom purta în suflete veșnic! Dar noi cei din viaţa trecătoare să fim mai buni, să ne apărăm valorile și tradițiile, să ne iubim patria, nu să acceptăm turor din exterior care vor să ne distrugă identitatea românească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.