ULTIMA ORĂ: Noi detalii despre cei trei tineri care au murit în accidentul de la SUPECO. Înmormântările vor avea loc luni, 9 august.

Claudiu Despa, tânărul de 18 ani aflat la volanul mașinii Audi A6 cu care a intrat într-un tir în noaptea de 5 spre 6 august, era finul primarului comunei Popești, Nicolae Ciocănel. Claudiu mai are un frate mai mic, terminase liceul și urma să înceapă facultatea în această toamnă.

Mihai Băjenaru (22 de ani, din Dumbrăveni) era unicul fiul al familiei, familie care locuiește în țară, nefiind plecată în străinătate, așa cum s-ar fi zvonit la un moment dat.

Cătălin Enache, a treia victimă a accidentului, avea 30 de ani, era din Golești, însă lucra ca polițist în București. De ceva timp, conform articolelor apărute în presa centrală, Cătălin Enache era suspendat de către șefii săi.

Viteza foarte mare, lipsa de experiență a șoferului, dar și fenomenul de acvaplanare (la ora 1.15 când a avut loc accidentul ploua, iar șoseaua era udă) au condus la un final tragic pentru cei trei tineri vrânceni.

Dumnezeu să-i odihnească în pace! Condoleanțe familiilor îndurerate!

Citește și:   VIDEO: Cântece, dansuri, teatru de păpuși și recital ”Cantus”, la Răstoaca.

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.