Club de colinde ”Bucurii de iarnă”, organizat la Biblioteca Județeană

Consiliul Județean Vrancea, prin Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea, organizează Clubul de Colinde Bucurii de iarnă, la care se pot înscrie copii și tineri cu vârsta cuprinsă între 7 și 16 ani.
Întâlnirile se vor desfășura în perioada 16 noiembrie – 14 decembrie 2022, de la ora 14.00, la Centrul de Formare al bibliotecii din strada Maior Gheorghe Sava numărul 4, iar înscrierile se pot face la telefon 0237/231161 sau direct la sediul nostru.

Sub îndrumarea doamnei Otilia Gogu, solist vocal cu un larg palmares muzical și apariții la concursurile Vocea României, ediția 2019 și X Factor ediția 2020, participanții se vor familiariza cu textele de colindat, își vor îmbunătăți capacitatea de memorare și creativitatea, precum și abilitățile sociale.

Ne dorim să contribuim la dezvoltarea armonioasă a copiilor și tinerilor printr-o călătorie minunată în lumea muzicii și a ritmului, iar în prag de Crăciun să vă colindăm casele și inimile”, a precizat managerul bibliotecii, Oana-Raluca Boian.

 

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.