DRAMĂ: Tatăl fotbalistului Andrei Ciornei a murit în timpul unei nunți la Pensiunea Sara. ”A dansat, a venit la masă și a murit!”. Dan Ciornei era ca un tată pentru micuții fotbaliști!

Dan Ciornei (55 de ani), tatăl fotbalistului Andrei Ciornei de la FC Panciu, jucător care a evoluat și la CSM Focșani, dar și la Sanorom Bolotești, a murit sâmbătă noaptea în timpul unei nunți care avea loc la Pensiunea Sara din Focșani. ”Era un om deosebit, plin de viață, extrem de civilizat și prietenos. Era la o nuntă la Pensiunea Sara. A dansat, a venit apoi la masă și… a murit”, a povestit o persoană care-l cunoștea.

Un membru al familiei a confirmat redacției că Dan Ciornei era dublu vaccinat.

Dan Ciornei era șofer de microbuz școlar, uneori ducând echipele de juniori, de băieți sau de fete (Estera Țifești) la meciurile programate în campionat. Extrem de apreciat de micuții fotbaliști și de părinții acestora, Dan Ciornei va rămâne în memoria oamenilor ca omul care scotea mereu bani din buzunar pentru copiii care nu-și permiteau o apă, un suc sau ceva dulce.

Mesajele de condoleanțe au început să apară pe rețelele de socializare încă de ieri, Dan Ciornei fiind regretat de toți cei care l-au cunoscut.

Sincere condoleanțe lui Andrei Ciornei și familiei sale!

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Andrei Ciornei a distribuit postarea prin care tatăl său era descris cel mai bine de cei care l-au cunoscut și apreciat:

Dan Ciornei, alături de copiii fotbaliști pe care-i iubea atât de mult:

FOTO: Andrei Ciornei, în tricoul echipei FC Panciu (roșu) și în cel al echipei Sanorom Bolotești (albastru, primul din stâmga, rândul de jos), echipă cu care a jucat și în Slovenia la un turneu internațional:

Citește și:   DRAMĂ pe DN 2 D, la Vidra. O motociclistă a murit după ce a intrat într-un tir

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.