Adrian Toma este noul antrenor secund al echipei de fotbal CSM Focșani. Octavian Bucătaru, fostul secund, va primi alte sarcini în club.

UPDATE: Conform unor informații de ultimă oră, antrenorul principal al echipei, Marius Bratu, ar prefera alt antrenor secund, astfel că varianta cu Adrian Toma secund ar pica. Revenim cu detalii pe măsură ce situația se va clarifica.

*** Știrea inițială:

Mișcări de trupe la echipa-fanion de fotbal CSM Focșani. Adrian Toma este noul antrenor secund al echipei, în locul lui Octavian Bucătaru, cel care va ocupa altă funcție în club. Toma a fost antrenor secund la Metalul Buzău, în sezonul precedent.

Marius Bratu va rămâne în funcția de antrenor principal, reunirea echipei urmând a avea loc marți, 12 iulie, la ora 10.30, la stadionul Milcovul din Sud. Cantonamentul din această vară va fi la Poiana Brașov.

Sezonul precedent, CSM Focșani a pierdut prima fază a barajului cu Dante Botoșani, însă dacă ar fi trecut de formația din nordul Moldovei ar fi avut o dublă și mai grea: cu Oțelul Galați, cea care a promovat în Liga a 2-a.

Citește și:   Consiliul Județean Vrancea găzduiește conferința “Unități de Achiziții Publice Centralizate la nivel local: soluția pentru mai multă eficiență în achizițiile publice”

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.