O manevră imprudentă a dus la accidentul de marți seară de pe DN 2 Focșani – Garoafa.

Noaptea trecută, în jurul orei 22.30, un bărbat, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 2 – E 85, în afara localității Focșani, pe acostamentul consolidat al sensului de mers Focșani – Adjud, având direcția de deplasare către Adjud, ar fi inițiat manevra de întoarcere a autovehiculului fără să se asigure, virând stânga, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 19 ani, pe banda de ciculație a sensului de mers Focșani – Adjud.

A rezultat rănirea celor doi conducători auto, precum și a altor doi pasageri, cu vârste cuprinse între 19 și 20 de ani, din cel de-al doilea autoturism. Cele patru persoane au fost transportate la spital, în vederea primirii îngrijirilor medicale necesare. Cercetările sunt continuate, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

FOTO: ARHIVĂ.

Citește și:   Șefa Spitalului Județean către ”cuplul teribil” al social-democrației locale: ”Mîndrilă și Oprișan, opriți-vă! Unii chiar muncesc și țin în frâu COVID-ul la SJU ”Sf. Pantelimon”. Ați uitat ce șobolani ne-ați lăsat ”moștenire” în unitatea spitalicească?”

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.