Inginerul Viorel Ciubuc a formulat o cerere de chemare în judecată împotriva președintelui României, Klaus Iohannis

Inginerul Viorel Ciubuc, persecutat politic de regimul comunist al lui Nicolae Ceaușescu a formulat o cerere de chemare în judecată împotriva președintelui României, Klaus Werner Iohannis, ”pentru comiterea infracțiunii de OMITEREA SESIZĂRII (art. 267 Cod penal), dar și pentru ÎNCĂLCAREA CONSTITUȚIEI (art. 80)”.

”Nu va fi protejat la infinit de imunitatea pe care o are în prezent”, a precizat inginerul Ciubuc. Acesta a mai adăugat:

”Conform art. 80 din Constituția României, rolul Preşedintelui este următorul: ”Preşedintele României veghează la respectarea Constituţiei şi la buna funcţionare a autorităţilor publice. În acest scop, Preşedintele exercită funcţia de mediere între puterile statului, precum şi între stat şi societate”, iar conform art. 267 Cod penal (Omisiunea sesizării)

Art. 267. – (1) Funcționarul public care, luând cunoștință de săvârșirea unei fapte prevăzute de legea penală în legătură cu serviciul în cadrul căruia își îndeplinește sarcinile, omite sesizarea de îndată a organelor de urmărire penală se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amendă.

(2) Când fapta este săvârșită din culpă, pedeapsa este închisoarea de la 3 luni la un an sau amenda.

Domnule președinte, de nenumărate ori v-am adus la cunoștință încălcările legii de către anumiți magistrați și nu ați luat nicio măsură! Nu ați avut „bunavoința” sa trimiteți sesizarile mele celor în drept în scopul SESIZARII DIN OFICIU, cu rugamintea (sau OBLIGATIA) de a i se raspunde „personal”. Avand in vedere GRAVITATEA CAZULUI. Cred ca vinovata este si „Cancelaria Prezidentiala”!

Ce mai adaugă în cerere inginerul Ciubuc:

”Numitul Klaus Iohannis nu a vegheat DELOC la respectarea Constituției, cu privire la drepturile foștilor persecutați politic, neexercitându-și funcția prezidențială la acest capitol. Practic, între statul pe care-l reprezintă Președintele și Societatea din care eu fac parte nu a existat nici dreptate, nici mediere din partea Președintelui.

Citește și:   Campania anticorupție “M.A.I. etic, M.A.I. integru!” – activități preventive destinate cetățenilor și polițiștilor de ordine publică

Onorată instanță,

Numitul Klaus Werner Iohannis m-a înșelat/indus în eroare susținând că este împotriva comunismului si m-a ”îndemnat” să dau în judecată un general de SECURITATE COMUNISTA CARE A VRUT SĂ MA EXTERMINE în ÎNCHISORILE COMUNISTE.

Toate acestea sunt demonstrate cu acte din arhiva CNSAS, depuse la dosarul 1896/91/2018, însă niste magistrati (neo-securisti, crescuti sau descendenti ai „scolii” CRIMINALULUI DASCALESCU) au format un COMPLOT MIZERABIL impotriva unui MARTIR (subsemnatul Ciubuc Viorel), INCALCAND LEGILE TARII SI ADEVARUL (demonstrat cu acte).

Eu v-am scris in repetate rânduri si v-am AVERTIZAT că vă voi chema în judecata pentru că nu v-ați respectat prerogativele constituționale, nu ați sesizat organele de anchetă cu privire la abuzurile pe care vi le-am sesizat și pentru ca nu ați raspuns niciodata la SESIZARILE MELE adresate PERSONAL. Ați tolerat o stare de fapt cunoscută!

Indirect, ați încurajat magistrații de la Tribunalul Vrancea și Curtea de Apel Galați, care au judecat dosarele mele, să facă niște SIMULACRE de JUDECATI REPROBABILE luând practic apărarea unui securist general CÂNDEA Petrache.

Magistratii au ajuns până acolo încat O JUDECATOARE a cerut si i s-au repartizat 2 ( DOUA) DOSARE ale subsemnatului pe care le-a judecat in timp de 1 (una) luna, netinand cont de repartizarea aleatorie prin ECRIS și de art. 41 – 43 Cod procedură civilă, referitoare la abținerea magistraților. Mai ales că judecatoarea in cauza a mai judecat (inainte) alte 4 (PATRU) dosare pe numele subsemnatului (iar eu ATUNCI am ACUZAT-O de ABUZ IN SERVICIU).

Iata pana unde a ajuns Curtea de Apel Galati in ceea ce priveste judecarea dosarelor fostilor detinuti politic. Și asta s-a facut pentru a se scoate de sub raspundere un SECURIST, generalul Candea Petrache.

Citește și:   Baronul FIERBE! Magistrații și reprezentantul AEP din BEJ Vrancea au respins contestația PSD. În unanimitate!

Un SECURIST care a exercitat asupra mea acte reprobabile, in vederea băgării mele la puscarie. De unde nu mai ieșeai viu…

Concluzionând, pot spune că răspunderea juridico–penală specială a Președintelui României, în conformitate cu Constituția și celelalte legi juridice aflate în vigoare în România, cel puțin în plan teoretic, i se pot institui președintelui 3 forme de răspundere juridice, după cum urmează:

– răspunderea administrativ-patrimonială;

– răspunderea de drept comun;

– și o răspundere specială de rang constituțional, care se subdivide în: răspunderea politică (art. 95 din Constituția României) și răspunderea juridico–penală, prevăzută de art. 96 din Constituția României.

Consider că această răspundere juridico–penală consacrată de art. 96 din legea fundamentală, o răspundere penală specială, i s-ar putea reține în sarcină Președintelui României, sub forma ÎNȘELĂCIUNII în formă continuată.

Cum C.C.R., prin decizia nr. 678 din 2014, a stabilit că demnitatea de Președinte al României aflat în exercițiul mandatului conferă persoanei deținătoare a acestei funcții, o imunitate „absolută” temporară în ceea ce privește răspunderea penală de drept comun, în sensul că demnitatea de șef de stat aflat în exercițiul mandatului nu reprezintă o cauză de exonerare de răspunderea penală de drept comun, ci numai una de amânare a acesteia, durata mandatului având în acest caz natura unei condiții suspensive care, odată împlinită (prin terminarea mandatului), dă dreptul statului de a efectua toate demersurile legale necesare pentru ca persoana care a ocupat scaunul de Președinte al României să răspundă conform regulilor ce guvernează răspunderea penală de drept comun,

vă solicit să demarați cercetarea judecătorească împotriva numitului Klaus Iohannis, urmată de celelalte etape juridice, conform legii”.

Inginer CIUBUC VIOREL

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.