Direcţia Generală Anticorupţie (D.G.A.), din cadrul Ministerul Afacerilor Interne, sărbătoreşte 15 ani de la înfiinţarea sa

La data de 30 mai 2020, Direcţia Generală Anticorupţie (D.G.A.), din cadrul Ministerul Afacerilor Interne, sărbătoreşte 15 ani de la înfiinţarea sa, ca structură specializată în prevenirea şi combaterea corupţiei în rândul personalului Ministerului Afacerilor Interne.

În toți acești ani de activitate în lupta împotriva corupţiei, instituția noastră s-a dezvoltat permanent atât pe palierul activităţilor de prevenire, cât şi a celor de combatere a faptelor de corupţie, consolidându-şi rolul la nivel instituţional.
Prin toate acţiunile sale, D.G.A. promovează legalitatea, integritatea, onestitatea şi profesionalismul ca standarde atât pentru personalul propriu, cât şi pentru cel al M.A.I.

În contextul aniversării Zilei Direcţiei Generale Anticorupţie, în dimineaţa zilei de 29.05.2020, ofiţeri din cadrul Serviciului Judeţean Anticorupţie Vrancea au distribuit lucrătorilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vrancea şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea un număr de 120 sticle cu apă plată personalizate cu autocolante cuprinzand elemente de identificare instituţională.

De asemenea, în vederea cunoașterii modului de acțiune în situația în care sunt implicați sau iau cunoștință despre săvârșirea unor fapte de corupție, a fost popularizat Call Center-ul Anticorupţie 0800.806.806 și datele de contact ale Serviciului Județean Anticorupție Vrancea, respectiv municipiul Focșani, strada Cezar Bolliac nr. 12, tel./ fax 0237/ 207.119, e-mail vrancea.dga@mai.gov.ro.

SERVICIUL JUDEŢEAN ANTICORUPŢIE VRANCEA

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.