DRAMA unui avocat vrâncean: într-o lună și-a pierdut mama, tatăl, bunica și mătușa, după infectarea cu COVID-19. Toți patru erau dublu vaccinați cu Pfizer.

Un avocat din Baroul Vrancea trece printr-o dramă inimaginabilă. Un om deosebit, profesionist în avocatură, dedicat muncii asidue pentru clienți, are parte de clipe de coșmar în această perioadă. Din motive lesne de înțeles nu-i vom publica numele, deși momentele infernale prin care trece sunt cunoscute de aproape toți colegii săi de breaslă.

De altfel, cel în cauză le-a povestit multor colegi episoadele șocante de care a avut parte în ultima perioadă.

În doar câteva săptămâni avocatul și-a pierdut mama, tatăl, bunica și mătușa. Toți patru au murit după ce au luat COVID-19. Toți patru erau dublu vaccinați cu Pfizer. Mama încă avea COVID-19 când a murit, însă ceilalți trei membri ai familiei trecuseră de boală.

În momentul în care mama avocatului a avut primele simptome și s-a testat văzând că este pozitivă, a sunat la medicul de familie care i-a spus să stea liniștită că este vaccinată și că e de ajuns să ia niște vitamine. Din nefericire, starea ei s-a agravat și în câteva zile a murit.

Practic, în ultimele săptămâni, avocatul vrâncean a fost nevoit să-și îngroape patru membri ai familiei. Joi, 11 noiembrie și-a înmormântat bunica, iar ieri, 13 noiembrie, și-a înmormântat tatăl.

Când s-au îmbolnăvit cei din familia sa, avocatul focșănean era la București, astfel că nu a contractat boala.

Dumnezeu să-l întărească și să-i dea putere să treacă peste aceste clipe groaznice!

Citește și:   ULTIMA ORĂ: Accident pe centura Focșaniului în zona Nisprod - ANL Sud

PUBLICITATE

3 thoughts on “DRAMA unui avocat vrâncean: într-o lună și-a pierdut mama, tatăl, bunica și mătușa, după infectarea cu COVID-19. Toți patru erau dublu vaccinați cu Pfizer.

  1. Ce inteleg este ca doar mama a murit de COVID, cat despre ceilalti 3 nu se specifica. Dumnezeu sa ii odihneasc si sa il sprijine pe avocat si sa il fereasca de j…… ca voi care fac fake news din orice.

    1. Deci celelalte trei persoane dacă nu au murit din cauza COVID înseamnă că au murit din cauza vaccinării? Să moară trei persoane din aceeași familie în doar câteva zile e suspect, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.