FOTO: Creștini cu preoți în frunte, în Piața Unirii din Focșani, pentru a transmite un mesaj privind ”certificatul verde”

Astăzi, în Piața Unirii din Focșani, peste 100 de oameni s-au adunat pentru a transmite un mesaj guvernanților referitor la implementarea ”certificatului verde”, dar și cu privire la proiectul de lege privind vaccinarea. S-a scandat ”Libertate, libertate!”

Enoriași de la mai multe biserici, alături de preoți și alți creștini ortodocși, am transmis că suntem împotriva vaccinării obligatorii, împotriva vaccinării copiilor și că suntem pentru respectarea egalității de drepturi în fața legii. Fără megafoane, fără scandal, în mod pașnic… Am spus ”Tatăl nostru” și am manifestat civilizat, pornind apoi în marș prin oraș. Presa a lipsit în totalitate, ceea ce nu este întâmplător din punctul nostru de vedere”, a precizat o participantă la acțiune. (Irina L.)

Citește și:   Presa centrală. Oprișan despre Viorica Dăncilă: ”Dacă dai căutare pe Google ”proasta României” îți apare ”Viorica Dăncilă”. Oprișan i-a jignit pe toți cei cărora le-a făcut servicii în PSD: Năstase, Dragnea, Ponta, Dăncilă...

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.