Locuitorii din Tulnici, Negrilești, Bârsești și Păulești își pot face actele de identitate mai aproape de domiciliu

Recent, și-a început activitatea Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor (SPCLEP) Tulnici, la care sunt arondați vrâncenii din patru localități din zona montană (Tulnici, Bârsești, Negrilești și Păulești).

”Consiliul Județean Vrancea a hotărât înființarea Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Tulnici, care vine în sprijinul cetățenilor, într-un spațiu pus la dispoziție de Primăria comunei Tulnici. Demonstrăm că suntem aproape de vrânceni!”, a declarat Cătălin Toma, președintele Consiliului Județean Vrancea.

SPCLEP Tulnici va funcționa într-o clădire aflată în apropierea Primăriei, fiind recent reabilitată de administrația locală. Locuitorii celor 4 comune, care au nevoie de acte de identitate, au mai aproape un serviciu util și fac economie de timp și bani pentru transport.

În ședința extraordinară a Consiliului Județean Vrancea din 7 noiembrie a fost votat proiectul de hotărâre privind modificarea arondării UAT-urilor la serviciile publice comunitare locale de evidență a persoanelor din județul Vrancea și, implicit, înființarea SPCLEP Tulnici.

SURSA: Biroul de Presă al Consiliului Județean Vrancea

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.