A început construcția autostrăzii Buzău – Focșani cu lotul 4 Mândrești Munteni – Focșani Nord. Dorinel Umbrărescu a supervizat astăzi lucrările de la Focșani.

Firmele deținute de omul de afaceri Dorinel Umbrărescu (foto, al doilea de la stânga la dreapta) au trecut astăzi la treabă pe lotul 4 al Autostrăzii A7 Buzău – Focșani, pe secțiunea Mândrești Munteni – Focșani Nord.

Practic, primul tronson care va fi finalizat în maximum un an și jumătate va fi ”bucla” de la Focșani (lotul 4), cea care va avea un rol esențial pentru că va devia/prelua o parte din traficul de pe DN 2 – E 85 (centura Focșaniului).

Asocierea SA & PE Construct SRL – Spedition UMB SRL – Tehnostrade SRL a adus deja primele utilaje la Focșani (pe drumul spre Crângul Petrești), începând practic lucrările la terenul pe care va trece viitoarea autostradă.

Tronsonul 4 al secțiunii Buzău – Focșani din Autostrada A 7 (km 71+500 – km 82+440) Mândrești Munteni – Focșani Nord va avea 10,94 de kilometri și va include nodul Focșani Nord care este prelungit cu aproape 4 km până în DN2D. Constructorul are la dispoziție 20 de luni pentru finalizarea lucrărilor, perioada de garanție fiind de 10 ani. (L. I.)

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.