Cine era tânărul de 24 de ani înecat subit la Doaga? Ionuț Cosvoski era din Reghiu, cânta rap și avea o fetiță de 4 ani!

Ionuț Cosvoski (24 de ani), un tânăr atletic care venise în concediu din Anglia și se afla într-o formă fizică foarte bună, excelent înotător, a ajuns să se înece la Doaga, într-un moment inexplicabil pentru toți cei care au surprins episodul. Acestea sunt principalele detalii care au ieșit la iveală după drama de duminică, 24 iulie.

UPDATE: Ionuț era un cântăreț foarte bun de rap, conform ultimelor informații primite la redacție!

Cum de nu mai poți înota deodată, rămânând cu brațele paralizate? Iată două întrebări la care doar o autopsie ar putea oferi răspunsul. Iar autopsia depinde de decizia familiei…

Mai multe detalii neștiute au ieșit la iveală pe rețelele de socializare după tragedia de la Doaga când, reamintim, lui Ionuț i s-a făcut brusc rău, a spus că este foarte obosit și că nu-și mai poate mișca mâinile, iar prietenul cu care era în apă nu a reușit să-l aducă la mal.

În acest timp, soția sa (originară din Andreiașu de Jos) și fetița lui de 4 ani, se aflau pe plaja de la Doaga, momentele de coșmar de după tragedie fiind greu de descris. De altfel, mesajele de tristețe au ”curs” ulterior pe Facebook, drama familiei fiind imensă.

Această dramă aduce aminte de incidentul cu sportiva Anita Alvarez (foto), salvată de la moarte in extremis de antrenoarea ei, după ce i s-a făcut rău instant în bazin. În plus, sute de sportivi sau amatori s-au înecat în bazine și ștranduri din România și Europa, anul acesta, aparent fără motiv și, atenție, fără a striga după ajutor.

Citește și:   44 de burse de studiu și sociale, acordate de Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei elevilor și studenților

Dumnezeu să-l ierte pe Ionuț! Condoleanțe familiei greu îndurerate!

Ionuț era cu un prieten, erau împreună în lac. La un moment dat, i-a zis prietenului că i s-a făcut rău și că nu mai poate înota. Iar prietenul lui l-a căutat în apă și l-a ridicat la suprafață de 3 ori, doar că nu a reușit să îl tragă la mal. Adică un salvamar sigur ar fi ajutat. Avea 24 de ani și un copil de 4 ani, care era pe margine când tatăl său era căutat în lac”. (declarația unei cunoștințe apropiate).

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.