Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pus în aplicare de polițiști

Ieri, 23 aprilie, ora 17.00, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Adjud, în baza informațiilor de interes operativ și a activităților efectuate, au identificat și reținut un bărbat, de 28 de ani, din comuna Ploscuțeni, pe numele căruia Tribunalul Vrancea a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Bărbatul are de executat o pedeapsă de 2 ani și 6 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și acces ilegal la un sistem informatic. Cel în cauză a fost condus și predat reprezentanților Penitenciarului Focșani.

Conducea cu permisul anulat

În cursul nopții trecute, ora 03.55, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani – Biroul de Ordine Publică au depistat un bărbat, de 36 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Vrancei. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că acesta figurează cu dreptul de a conduce anulat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autoturism pe drumurile publice, de către o persoană care are dreptul de a conduce autovehicule anulat.

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.