A fost adoptat Planul Comun de Acțiuni pentru perioada sărbătorilor pascale

În ședința Colegiului Prefectural din 17 aprilie, a fost adoptat Planul Comun de Acțiuni ce vor fi întreprinse în judeţul Vrancea, pentru protejarea sănătăţii şi siguranţei cetăţenilor, în perioada Sărbătorilor Pascale. Acțiunile de control se vor desfășura în toate magazinele, piețele, abatoare, depozite, unități de panificiație și patiserie, localuri de tip restaurant, fast-food, pensiuni turistice. ”Sănătatea și siguranța vrâncenilor și a turiștilor aflați în județul nostru în perioada următoare au prioritate!”, a declarat prefectul Marius Eusebiu Iorga.


O informare privind activitățile desfășurate și rezultatele obținute de către IPJ Vrancea pentru prevenirea și combaterea violenței domestice a fost prezentată în cadrul ședinței Colegiului Prefectural de azi de conducerea Inspectoratului Județean de Poliție Vrancea. ”Facem eforturi comune pentru identificarea unor soluții optime în folosul victimelor care trebuie să fie protejate în mod adecvat și pentru a diminua, pe cât posibil, situațiile care pun în pericol viața și integritatea corporală a acestora”, a concluzionat la acest capitol prefectul județului Vrancea.

Analiza situatiei operative pe trimestrul I 2024 comparativ cu trimestrul I 2023 la nivelul zonei de competență a Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Anghel Saligny” a județului Vrancea arată o creștere a numărului de acțiuni dar și dificultățile întâmpinate în realizarea acestora. ”Vom propune ministerului de profil o suplimentare a bugetului pentru ca dificultățile întâmpinate până în prezent să poată fi depășite”, mai spune prefectul Marius Eusebiu Iorga.

Comunicat primit de la Instituția Prefectului Vrancea

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.