Liviu Macovei a fost suspendat din USR timp de un an. Alți șase USR-iști au fost și ei trecuți pe ”linie moartă”, între 6 luni și 2 ani!

Biroul Județean al USR Vrancea a decis suspendarea din partid a mai multor membri, printre care Liviu Macovei (suspendat 1 an), cel care își anunțase candidatura la funcția de primar al Focșaniului din partea formațiunii politice respective. Au mai fost suspendați Cosmin Timofte (2 ani), Valentin Calciu (2 ani), Lavinia Tîlvăr (2 ani), Radu Merchea (6 luni),  Tiberiu Miron (9 luni) și Sorin Mădulărea (1 an).

Admiterea domnului Liviu Macovei în USR Vrancea, după rezultatul bun obținut de alianța USR-PLUS la europarlamentarele din mai 2019, a pus la grea încercare structura de rezistență a partidului. Susținut din plin de un grup de interese din zona politicii locale, și nu numai, acesta a evitat orice dialog intern constructiv atât de necesar în perspectiva alegerilor ce vor urma, preferând, în schimb, sub umbrela candidaturii la funcția de primar, să întrețină o stare de tensiune continuă cu scopul vădit de a prelua conducerea și orientarea întregii organizații județene a USR”, au precizat liderii USR Vrancea, într-un comunicat de presă. (Teodor P.)

 

Citește și:   VIDEO: Pasajul Vîlcele, inundat din nou după ploaia de astăzi. Străzile Panduri și cele din Obor, plus alte câteva zeci, pline și ele de apă!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.