Vicepreședintele CJ Vrancea propune ca profesorii îndrumători ai echipei de robotică, Tiberiu și Mihaela Victoria Oprea, să primească titlul de cetățean de onoare al județului Vrancea

Într-o postare publicată în această dimineață pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Vrancea, vicepreședintele instituției, Ionel Cel-Mare, a precizat că va propune acordarea titlului de cetățean de onoare al județului pentru cei doi profesori îndrumători care au făcut din echipa de robotică a Colegiului Cuza o campioană mondială.

Sper să fiu în asentimentul tuturor consilierilor județeni și să le acordăm profesorilor îndrumători Tiberiu Oprea și Mihaela Victoria Oprea titlul de cetățean de onoare al județului Vrancea, pentru tot ceea ce au făcut în calitate de cadre didactice, reușind această performanță de nivel mondial cu echipa AI Citizens”, a precizat Ionel Cel-Mare.

Prima ședință de CJ este una extraodinară și este programată miercuri, 24 aprilie, la ora 10.00, cu două proiecte pe ordinea de zi care vizează construirea Parcului Industrial Vrancea de la Garoafa. În cadrul ei, vicepreședintele CJ se va referi și la propunerea pe care a avansat-o astăzi pe rețeaua de socializare a instituției. Ulterior, dacă propunerea va fi îmbrățișată de majoritatea consilierilor, acordarea titlului de cetățean de onoare se va face într-o ședință de CJ separată.

 

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.