Cum a ajuns să moară tânărul de 24 de ani în lacul de la Doaga? I s-a făcut brusc rău în apă, nu mai putea da din mâini, a spus că a obosit dintr-o dată, iar un prieten a încercat să-l scoată ridicându-l de trei ori la suprafața apei!

Dezvăluire cutremurătoare a unui prieten de-al tânărului de 24 de ani care a murit ieri la Doaga, acolo unde înota alături de un prieten, în timp ce soția și fiica sa de 4 ani se aflau pe plajă.

Lui Ionuț (originar din Mera), venit în vacanță din Marea Britanie, acolo unde muncea de câțiva ani, i s-a făcut brusc rău în apă, a spus că e obosit dintr-o dată și nu mai poate înota, iar un amic cu care se afla a încercat să-l scoată de trei ori la suprafața apei, însă n-a reușit să-l ducă la mal.

Este primul deces de acest gen la Doaga, în care un tânăr moare după ce i se face rău și nu mai poate da din mâini să înoate! Deși au mai fost cazuri de tineri înecați la Doaga, nu s-au raportat până acum tipologii de acest gen. Din acest motiv, este suspect faptul că un tânăr de 24 de ani, obișnuit cu munca grea în Marea Britanie, nu mai poate da din mâini, dintr-o dată, să înoate câțiva metri până la mal!

Dumnezeu să-l ierte! Condoleanțe familiei îndurerate!

Iată ce a povestit una din rudele victimei:

Tânărul care s-a înecat ieri în lacul Doaga îmi este rudă. Și sigur nu e primul care s-a înecat acolo. Și da, pe de o parte, nu l-a forțat nimeni să se bage în apă. Dar pe de altă parte, când se tot îneacă oameni în același lac ani la rând, ar trebui să facă o autoritate ceva. Închide intrarea în lac, pune geamanduri unde e adâncă apa, pune salvamar, nu știu…

Ionuț era cu un prieten, erau împreună în lac. La un moment dat, i-a zis prietenului că i s-a făcut rău și că nu mai poate înota. Iar prietenul lui l-a căutat în apă și l-a ridicat la suprafață de 3 ori, doar că nu a reușit să îl tragă la mal. Adică un salvamar sigur ar fi ajutat.

Avea 24 de ani și un copil de 4 ani, care era pe margine când tatăl său era căutat în lac.

Da, sunt revoltată că nu a fost nimeni să îl salveze, deși un prieten s-a chinuit să îl scoată din apă de 3 ori. Și sunt revoltată că cel mai probabil acum, în lacul Doaga, oricine are din nou voie să înoate după bunul plac. Nu contează că a fost de bună voie la scăldat, autoritățile trebuie să intervină când e vorba de un loc dovedit clar ca fiind periculos. Nu s-a urcat beat la volan, a intrat la scăldat în apă. Iar scăldatul în lac vara nu este și nici nu ar trebui să fie o activitate riscantă.

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.