Oprișan a fost demis din funcția de președinte al PSD Vrancea. Ciolacu a vrut să-l pună pe Misăilă interimar însă taberele anti-Misăilă au avut câștig de cauză!

Președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan, a fost demis astăzi din funcție după un vot dat în cadrul Comitetului Politic Național (CPN) al PSD, for condus de liderul social-democraților, Marcel Ciolacu. Acesta i-a cerut lui Oprișan să facă un pas ”în lateral” și să-și dea demisia, însă baronul nu a vrut. Imediat, Ciolacu a cerut CPN să se exprime prin vot în privința demiterii lui Oprișan. Rezultatul a fost unul catastrofal pentru baron, doar doi colegi votând în favoarea lui, conform presei centrale.

Tot în presa centrală a apărut informația că Ciolacu l-ar fi sunat pe Cristi Misăilă, primarul Focșaniului, pentru a-i propune funcția de președinte interimar, însă Misăilă ar fi refuzat. Conform surselor noastre, însă, Misăilă dorește preluarea funcției de președinte al PSD Vrancea, însă există și alte tabere în filiala vrânceană care vor puterea. Pentru a nu provoca un scandal în PSD Vrancea, văzând reacțiile de astăzi ale celor anti-Misăilă, Ciolacu a ales să nu-l numească, deocamdată, pe primarul Focșaniului președinte interimar, pentru a mai ”testa piața” în ceea ce privește situația din PSD-ul vrâncean. E clar, însă, că vor urma lupte pentru putere în PSD Vrancea, funcția de președinte fiind râvnită de cel puțin trei tabere în acest moment! Iar Misăilă are, conform surselor noastre, cea mai slabă poziționare în interiorul PSD Vrancea, nefiind susținut de primari sau de alți oameni importanți din partid.

Revenim cu detalii!

Citește și:   Ștefan Moscu, primarul comunei Cârligele: ”Învierea Domnului să vă aducă sănătate și să vă împlinească gândurile!”

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.