EXCLUSIV: Constantin Mîndrilă, managerul Spitalului Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani, a fost confirmat cu COVID-19! ”Să fie internat la INFECȚIOASE!”, se cere pe Facebook de mai mulți vrânceni!

Constantin Mîndrilă, managerul Spitalului Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani, a fost depistat cu COVID-19. El a fost testat la Focșani, iar proba de sânge a ajuns la București, la Institutul Cantacuzino.

Am încercat să luăm legătura telefonic cu managerul Mîndrilă, însă acesta nu a răspuns la telefon. Fiind vorba de managerul Spitalului Județean Focșani, infectarea lui Mîndrilă cu COVID-19 este o chestiune de interes public, așa cum tot public a fost prezentat cazul senatorului PNL Vergil Chițac ca să dăm doar un exemplu.

Se pune întrebarea dacă la Spitalul Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani s-au respectat procedurile și protocoalele astfel încât să nu fie infectate atâtea cadre medicale, inclusiv, iată, managerul Mîndrilă.

Vom reveni cu detalii!

UPDATE 1: Declarații făcute de Mândrilă pentru Monitorul: ”Dintr-o ancheta epidemiologică efectuată la nivelul spitalui am fost stabilit contact direct, mi s-au recoltat probe și azi am primit rezultatul de la Institutul Cantacuzino, rezultat pozitiv. Mă simt bine, am o stare foarte bună, fără tuse sau alte simptome și probabil cum foarte mulți oameni sunt pozitivi asimptomatici sau au o formă ușoară probabil că același diagnostic îl am și eu. În cazul în care medicul hotărăște că am o formă de boală care trebue obligatoriu să stau internat voi anunța și mă voi interna la Secția de boli infecțioase”.

 

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.