EXCLUSIV. Lista COVID-19 la zi! Două dispecere de la Serviciul Județean de Ambulanță Vrancea au fost confirmate cu noul coronavirus! Și un dispecer 112 de la ISU Vrancea are COVID-19. Alte două dispecere de la ISU Vrancea au simptome!

Două dispecere de la SAJ Vrancea au fost confirmate cu COVID-19, fiind internate la această oră alături de o altă dispeceră de la ISU Vrancea de data asta, confirmată și ea cu COVID-19. Sunt cele mai noi 3 cazuri confirmate după situația prezentată ieri de ziarul nostru. Lista actualizată cu personalul medical o puteți citi mai jos!

Cadrele medicale confirmate cu COVID-19 la Spitalul Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani, Spitalul Militar Focșani și Spitalul Municipal Adjud, sunt următoarele (numele nu vor fi publicate fiind date cu caracter personal, protejate prin lege):

SPITALUL JUDEȚEAN FOCȘANI

* Două dispecere de la Serviciul Județean de Ambulanță Vrancea (atenție, nu sunt cadre medicale dar au contact permanent cu acestea)

* Un medic ortoped care lucrează și la Spitalul Județean (doar gărzi) și la Spitalul Militar

  • Un alt medic de la Spitalul Județean Focșani (nu publicăm secția din motive pe care nu le putem preciza public în acest moment)

* Un medic chirurg care lucrează doar la Spitalul Județean

  • O asistentă de la Secția Nefrologie

* Un asistent de la Secția Psihiatrie

* Un asistent de la Secția Radiologie

* O asistentă de la Departamentul de Igienă

* Un asistent de la Secția Infecțioase

* Un brancardier de la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU)

La acestea se adaugă:

  • 30 de cadre medicale de la Spitalul Militar
  • 2 cadre medicale de la Spitalul Municipal Adjud

 

 

Citește și:   Liberalii vor să dea lovitura la alegerile locale din iunie! Patronul de la Metale Internațional, Valentin Resmeriță, candidat PNL la Primăria Focșani?

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.