Mîndrilă să iasă public să demonstreze cu o înregistrare VIDEO că nu tușește și că are o ”stare foarte bună”, așa cum a declarat! Deocamdată, nici să răspundă la telefon nu vrea!

Ediție de Vrancea îi solicită managerului Spitalului Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani, Constantin Mîndrilă, să iasă public cu declarații VIDEO pentru a demonstra că starea sa de sănătate ”este foarte bună și că nu tușește”, așa cum a declarat. Ziarul nostru a primit informații că Mîndrilă nu este, de fapt, într-o stare foarte bună, așa cum declară. Singura variantă pentru ca șeful spitalului să demonstreze realitatea este să înregistreze un mesaj video de câteva minute, fără întrerupere și să-l trimită presei. Să dea dovadă de transparență și responsabilitate. Deocamdată, în ciuda numeroaselor apeluri telefonice date de redacție, Mîndrilă nu a vrut să răspundă nici măcar la telefon!

De ce este foarte importantă starea sa de sănătate? Tocmai pentru oamenii să vadă dacă el a spus adevărul sau nu și dacă a avut simptome sau nu, aspecte esențiale pentru cel care susține că, inevitabil, a intrat în contact cu cadrele medicale din spital. (Teodor P.)

Trimite știrea prietenilor tăi!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.