Alegeri Europarlamentare 2024. Dezvoltare economică și îmbunătățirea calității vieții, două obiective esențiale pentru România

Alexandru Ciprian Epure, candidat al Alianței PSD-PNL la europarlamentarele din 9 iunie, susține că prin intermediul politicii de coeziune, România beneficiază de dezvoltare economică susținută și de îmbunătățirea nivelului de trai și a calității vieții în municipii, orașe și comune: „Fondurile europene sunt folosite pentru modernizarea infrastructurii de transport, construirea de școli și spitale, dezvoltarea rețelelor de apă și canalizare, și pentru proiecte de protecție a mediului. Toate aceste investiții au un impact direct asupra vieții cotidiene a cetățenilor, oferindu-le acces la servicii de calitate și condiții mai bune de trai”.

Alexandru Ciprian Epure a mai subliniat în cadrul unei întâlniri electorale importanța crucială a politicii de coeziune pentru dezvoltarea României și pentru integrarea sa deplină în Uniunea Europeană. Acesta este un instrument vital care permite reducerea decalajelor de dezvoltare, sprijinirea mediului de afaceri și crearea de locuri de muncă, contribuind astfel la dezvoltarea economică și la îmbunătățirea calității vieții pentru toți cetățenii.

La alegerile europarlamentare din 2024, alegerea unor reprezentanți dedicați precum Alexandru Ciprian Epure va asigura continuarea eforturilor de a atrage și utiliza eficient fondurile europene prin politica de coeziune. Aceasta va permite României să își consolideze poziția în Europa și să ofere un viitor prosper și echitabil pentru toți cetățenii săi.

Realizat de Motivus Media, la comanda PNL. CMF: 41240003

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.