UAT Comuna Tâmboești anunță începerea proiectului „Construire Centru de zi pentru copiii aflați în situație de risc de separare de părinți în sat Pădureni”

Comunicat de presă
„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

UAT COMUNA TÂMBOEȘTI anunță începerea proiectului cu titlul „Construire Centru de zi pentru copiii aflați în situație de risc de separare de părinți în sat Pădureni, Comuna Tâmboești, Județul Vrancea”, implementat de UAT Comuna Tâmboești, conform contractului de finanțare nr. 95 din data 15.01.2024.

Proiectul este gestionat de Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse (MFTES), finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României.

Proiectul se derulează pe o perioadă de 31 de luni, de la data semnării contractului de finanțare, dar nu mai târziu de 15.08.2025.

Obiectivul acestei investiții este crearea unui centru pentru copiii aflați în situație de risc de separare de părinți.

Obiectul contractului de finanțare îl reprezintă acordarea finanțării de către MFTE pentru implementarea proiectului nr. 95/15.01.2024, intitulat: „Construire Centru de zi pentru copiii aflați în situație de risc de separare de părinți în sat Pădureni, Comuna Tâmboești, Județul Vrancea”.

Valoarea totală a proiectului: 2.269.201,90 inclusiv TVA, valoarea finanțării nerambursabile este de 1.632.872, 88 lei, valoarea totală eligibilă: 1.940.682,86 lei.

Persoană de contact: Pleșea Mariean.
Site primarie: https://tamboesti.primarievn.ro
Adresa de e-mail: primaria_timboesti@yahoo.com
Telefon: 0237/256105

PRIMAR
PLEȘEA MARIEAN

„Apel de proiecte gestionat de finantat din fonduri europene prin Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Planul National de Redresare si Rezilienta al Romaniei si din fonduri nationale”

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.