Conducător auto depistat sub influența substanțelor psihoactive

La data de 19.06.2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au depistat un bărbat de 36 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe str. Cuza Vodă din municipiul Focșani. În urma testării conducătorului auto cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul procesului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Conducători auto depistați sub influența băuturilor alcoolice

La data de 20.06.2024, ora 1.50, polițiștii din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Panciu au depistat un bărbat de 40 de ani, din orașul Panciu, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Fitionești, având o concentrație de 0.69 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere
sub influența alcoolului sau altor substanțe.

La data de 19.06.2024, ora 17.25 polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Golești au depistat un bărbat de 34 de ani, din comuna Suraia, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație de 0.69 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Mandat de executare a pedepsei închisorii, pus în aplicare de polițiști

În cursul zilei de 19 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud, au depistat un bărbat de 34 de ani, din localitate, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii. Acesta a fost condamnat la o pedeaspă de 7 ani și 10 luni pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor. Polițiștii au condus persoana în cauză la Penitenciarul Focșani.

 

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.