Noi DOVEZI că s-au fraudat masiv alegerile în Vrancea. Cele mai multe voturi nule au fost înregistrate în Vrancea și Vaslui!

Expert Forum a analizat situația voturilor nule la alegerile europarlamentare din 9 iunie 2024, iar concluziile nu sunt deloc încurajatoare pentru ideea de corectitudine. Numărul voturilor nule a fost unul dintre cele mai mari raportate la numărul de alegători care au participat la procesul electoral. Din 9.440.962 de voturi exprimate 488.261 de voturi au fost declarate nule, ceea ce înseamnă 5,1% din voturi. În 2019 numărul acestora a fost de 274.415 din 9,3 milioane de alegători, adică 2,89% din voturi.

La nivel de județ, cele mai multe voturi nule au fost înregistrate în Vrancea (6,73 %) și Vaslui (6,69%), iar cele mai puține în Hunedoara, Timiș, Ilfov, Harghita și Cluj (aproximativ 4%).

Cauzele țin și de fraudă, evident, nu doar de voturile de protest sau de buletine pe care nu s-a aplicat ștampila de control a secției de votare pe acestea.

Un exemplu de-a dreptul înfiorător este cel din comuna vrânceană Negrilești, acolo unde 25,87 % din voturi au fost nule (există localități în România cu 0,2 % voturi nule, deci se poate vota și număra corect dacă se vrea)!

Dintr-un total de 750 de voturi, aproape 200 au fost nule. Evident că nu au fost 200 de, iertați expresia, idioți care n-au știut să voteze sau de 200 de oameni care să-și anuleze intenționat votul, mai ales că vorbim de o localitate cu o populație îmbătrânită. Cam așa au câștigat unii alegerile în Vrancea în acest an: prin furt, prin hoție, prin fraudă, anulând multe din voturile adversarilor și păstrându-le pe ale lor. (Cristi IRIMIA)

 

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.