Schimbarea administrației județene este așteptată și de foarte mulți angajați din instituții-cheie ale Vrancei

”Abia așteptăm să scăpăm de stres și de presiune. Vrem să lucrăm într-o altă atmosferă”, ne-a declarat un important angajat al unei instituții publice

Peste 1.000 de angajați din Vrancea, din cadrul mai multor instituții importante din județ, așteaptă cu nerăbdare alegerile locale din 27 septembrie pentru schimbarea administrației județene. O administrație care a instituit teroarea și presiunea extremă la nivelul angajaților. Mărturii cutremurătoare indică faptul extrem de mulți angajați trăiesc un adevărat coșmar, la serviciu, lună de lună, an de an, neputând să-și îndeplinească îndatoririle conform legislației în vigoare, decât în anumite situații. Presiunile inimaginabile asupra angajaților au avut în ultimii ani un singur scop: protejarea membrilor de partid favorizați de conducerea județului, atât în afacerile și lucrările proprii, cât și la locul de muncă.

”Exceptându-i pe angajații cu carnet roșu și pe cei cu rude în conducere, toți au avut probleme. Abia așteptăm să scăpăm de stres și de presiune. Vrem să lucrăm într-o altă atmosferă. Așteptăm cu speranță ziua în care vom putea să ne facem treaba așa cum scrie la carte, nu așa cum ni se dictează. Presiunile funcționează și afectează, din păcate, întreaga societate”, a precizat un angajat dintr-o instituție publică majoră din Focșani.

Președintele PNL Vrancea, senatorul Cătălin Dumitru Toma, candidat la președinția Consiliului Județean Vrancea, și ministrul Ion Ștefan, candidat la Primăria Focșani, au afirmat recent că oamenii nu trebuie să lucreze sub presiune și că teroarea la care au fost supuși în ultimii ani trebuie să înceteze în toate instituțiile, fiind inadmisibil modul în care administrația PSD s-a raportat la angajații din instituțiile publice. ”Profesioniștii trebuie lăsați să-și facă meseria fără intervenții nelegale din partea conducerii”, a precizat senatorul Cătălin Toma.

27 septembrie reprezintă, așadar, un nou început și din acest punct de vedere!

Material comandat de PNL Vrancea. Realizat de Motivus Media. Cod MF AEP: 21200012.

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.