17 absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina s-au alăturat Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea.

Șaptesprezece absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, care se alătură colectivului instituției, au fost întâmpinați, astăzi, 29 aprilie 2024, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea.

După parcurgerea etapelor organizatorice, tinerilor polițiști le-a fost prezentată importanța valorilor de care trebuie să țină cont în contextul interacțiunilor cu cetățenii, precum munca în echipă, colegialitatea, disciplina, dedicarea, profesionalismul, fermitatea și imparțialitatea.

Cei 17 agenți de poliție au fost repartizaţi în cadrul Secțiilor de Poliție Rurală și la Poliția Orașului Panciu.

Aceștia își vor prelua atribuțiile de serviciu, iar pentru o perioadă de șase luni vor beneficia de tutelă profesională, sub îndrumarea colegilor alături de care se vor implica în rezolvarea problemelor comunității.

Le dorim mult succes în cariera pe care și-au ales-o și îi asigurăm de tot sprijinul nostru în activitatea desfășurată în slujba comunității!

Pentru tinerii interesați de o carieră în poliție, reamintim faptul că, în perioada 24 aprilie – 14 mai 2024, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea, prin Serviciul Resurse Umane, desfășoară recrutări pentru sesiunea aprilie – iulie 2024, a concursurilor de admitere în unitățile de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne.

Oferta educațională, condițiile de recrutare, documentele și formularele necesare, alături de detaliile privind concursul de admitere pentru școlile de agenți de poliție Câmpina și Cluj Napoca, respectiv agenți de poliție de frontieră Oradea, pot fi consultate accesând link- ul:

https://vn.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-2024/admitere-scoli-postliceale-sesiunea-aprilie-iunie-2024

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.