Nicolae Ciucă, președintele PNL: „Astăzi, de Ziua Veteranilor de Război, îi cinstim pe cei care au luptat pentru România și suntem recunoscători pentru sacrificiul lor”

Liderul PNL a adus un elogiu eroilor care „ne reamintesc tuturor de costurile și de ororile războiului, dar și de obligația de a face tot posibilul pentru a-l evita. Veteranii de război merită toate onorurile, pentru că au luptat ca România să aibă libertatea de a-și decide viitorul. Avem datoria de a spune generațiilor viitoare poveștile acestor eroi. Astfel, amintirea lor va dăinui în timp, iar ideea sacrificiului pentru patrie va rămâne o valoare vie în cultura noastră”, a precizat Nicolae Ciucă.

Recunoștința noastră se îndreaptă și către veteranii care au servit în teatrele de operații alături de aliați – în Irak, Afghanistan și peste tot în lume, acolo unde România a făcut parte din coaliții internaționale și a participat la misiuni. Datorită lor, țara noastră este acum un partener respectat în NATO și în lumea democratică. Dumnezeu să ocrotească România și pe veteranii ei!”, a mai punctat liderul liberal. (A. G. I.)

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.