Tinerii liberali vrânceni, donatori de sânge

Tineretul Național Liberal Filiala Vrancea a fost prezent sâmbătă, 28 noiembrie 2020, la Centrul de Transfuzie Sanguină Vrancea la o acțiune de donare de sânge. Acțiunea a avut loc simultan în toate municipiile reședință de județ din țară, eveniment la care au participat sute de tineri liberali, în semn de unitate și de solidaritate, atât față de pandemie, cât și de Ziua Națională a României.

Împreună cu președintele TNL Vrancea, consilierul județean Claudiu Matei, tinerii liberali au fost prezenți de la ora 08:00 în fața Centrului pentru a aștepta să doneze sânge.

“Țin să-i felicit și să le mulțumesc colegilor din cadrul TNL Vrancea care au onorat prin prezența lor la acțiunea de donare de sânge si,  de ce nu, pentru curajul de care au dat dovadă. Județul Vrancea, România se confruntă cu o criză acută de sange, din pacate. Îndemn cât mai multe persoane să meargă să  doneze sânge și astfel să contribuim la salvarea cât mai multor vieți. Este atât de simplu să salvăm o viață. Totodată, doresc să îi felicit pe toți colegii, din întreaga țară, care astăzi au donat sânge și consider că, împreună, Tineretul Național Liberal a transmis încă o dată un mesaj de unitate și solidaritate, atât în contextual pandemiei, cât și în contextual Zilei Naționale a României. Astfel de acțiuni vor continua să aibă loc și pe viitor, așa cum am procedat și în ultimii ani”, a declarat preşedintele TNL Vrancea.

Citește și:   ULTIMA ORĂ: Astăzi a fost confirmat decesul angajatei de la Spitalul Militar, la doar 48 de ani. Avea obezitate de gradul II și o glicemie uriașă la internare: 600! ”Îi era rău și se ducea cu taxiul la Spitalul Județean dar nu au internat-o decât pe 31 martie!”

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.