Halici și Misăilă au purtat ghinion echipei de fotbal. CSM Focșani 2007 a ratat barajul de promovare în Liga a 2-a. Cei doi s-au dus în cantoment înaintea dublei de baraj, tulburându-i pe jucători cu un discurs politic! RUȘINOS!

Ahtiați după imagine, cerșetori de voturi, penibili până la capăt. Primarul Misăilă și președintele PSD Vrancea Nicușor Halici s-au dus și ei la Buzău să se pozeze în tribună la meci, pentru a mai câștiga niște voturi (în viziunea lor îngustă). Și ca niște suporteri adevărați ai echipei au ajuns prin minutul 75 – 80 pe terenul Metalului. Din păcate, CSM Focșani a pierdut cu 2 – 0 (după victoria cu 2 – 1 din tur) și a ratat promovarea.

Foto. RUȘINOS: Halici, Misăilă și Istrate au băgat politica pe teren (pe 31 mai a.c). Au pus și codul CMF pe poză, dovadaă clară că au admis că-și fac campanie electorală!! Autoritatea Electorală Permanentă obligă partidele și candidații să pună acel COD CMF pe texte sau foto, pentru a marca materialele ca fiind publicitate electorală.

Așadar, încă un eșec pentru Misăilă, dar și pentru afaceristul Victor Istrate, amândoi făcând și desfăcând lucrurile la echipa de fotbal în cele mai multe dintre situații, pe perioada celor două mandate de primar (2016 – 2024). Eșecul echipei de fotbal vine după ce strategia girată încă de acum câțiva ani de Misăilă & Istrate a dat rezultate nesatisfăcătoare. S-a dovedit încă o dată că Misăilă, Halici și ai lor habar nu au ce înseamnă să te ocupi de o echipă de fotbal pentru a avea rezultate pe măsura investițiilor.

Buzăul a promovat anul acesta cu Gloria în Liga I și cu Metalul în Liga a 2-a. Focșaniul, cu Misăilă care nu se pricepe la fotbal și nici la o strategie de succes, va rămâne tot în Liga a 3-a. Recent, Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României și va juca în cupele europene deși are un buget de salarii mai mic decât al echipei CSM Focșani 2007.

Pentru ca penibilul să fie dus până la capăt, Misăilă și Halici s-au dus în cantonamentul echipei înaintea barajului cu Metalul (pe 31 mai a. c. – foto sus), chipurile ca să încurajeze echipa. Ce să caute doi politicieni în sânul echipei, înaintea unei duble de baraj? De ce să se bage politicul în viața unui club la o asemenea manieră? Doar pentru voturile pe care credeau că le vor obține după promovare. Însă echipa nu a promovat, iar Halici și Misăilă s-au întors cu coada între picioare de la meci. (A. G. I.)

Foto: Halici și Misăilă în curtea interioară a stadionului Metalul din Buzău.

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.