FAKE-NEWS: ”Marian Oprișan a fost exclus din PSD”. În realitate, Dăncilă nu a propus această decizie în ședința PSD de astăzi!

Baronul de Vrancea rămâne în PSD deși astăzi au circulat zvonuri în media centrală care vehiculau excluderea sa din partid, la propunerea Vioricăi Dăncilă. Aceasta ar avea nemulțumiri față de diferența cu care Oprișan a pierdut în Vrancea turul I (40,74 % PNL – 28.20 % PSD), dar și pentru eșecul de la europarlamentare al social-democraților vrânceni. ”Mama mea sunt eu” are, deocamdată, un singur colac de salvare: PSD a scos în Vrancea cu 6 procente deasupra mediei pe țară a partidului, în turul I. Cum, însă, este la al doilea eșec în fața PNL-ului, Oprișan nu mai este văzut ca aducător de voturi, iar gruparea Dăncilă & Co. s-ar putea debarasa de el după turul II al prezidențialelor. Primarul Misăilă și deputatul Nicușor Halici stau la pândă și ar putea prelua șefia PSD Vrancea, în cazul în care Oprișan va fi debarcat. (Cristi IRIMIA)

Foto: Monitorul.

Citește și:   COMUNICAT DE PRESĂ: COCSPI SE – “Creșterea Ocupării și Competențelor Șomerilor și Persoanelor Inactive din regiunea Sud Est” – cod SMIS 157194

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.