PNL anunță că elevii și studenții care participă la competiții în domeniul cercetării sau inovării pot primi burse sau premii de la Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, în cadrul programului „Henri Coandă”

Partidul Național Liberal a anunțat că propune o serie de burse adresate elevilor și studenților din România care participă la competiții internaționale unde realizează soluții tehnice.

Astfel, este posibilă acordarea unui număr maxim de 20 de burse de cercetare, pentru 20 de echipe de elevi și studenți, iar valoarea maximă a unei burse poate fi de 100.000 de lei.

Totodată, pentru prima oară în România, Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării premiază rezultatele deosebite ale elevilor și studenților români, obținute la concursuri internaționale, care au presupus realizarea unui bun, serviciu sau a unei aplicații specifice cercetării aplicative și inovării. Premiile ,,Henri Coandă” se acordă individual, pentru fiecare membru al echipei, astfel: 15.000 lei pentru locul I, 9.000 lei pentru locul II, 6.000 lei pentru locul III.

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.