„Replica pe care am auzit-o la Dragoș Ciobotaru mi-a dat speranțe maxime!” – „Vreți să vă mint?? Nu pot, doamnă, să fac asta!”

Dragoș Ciobotaru, președintele PNL Vrancea: „Vreți să vă mint?? Nu pot doamnă să fac asta. V-aș putea minți, aș da bine pe moment în fața dumneavoastră dar pe termen mediu și lung nu ar fi bine pentru nimeni!”

Foto: Dragoș Ciobotaru, alături de primarii liberali vrânceni.

Am asistat la acest moment de sinceritate al președintelui PNL Dragoș Ciobotaru, într-o localitate din Vrancea în care candidatului la funcția de președinte al CJ Vrancea i s-a cerut un lucru la limita legalității. Scena poate fi foarte rar întâlnită în peisajul politic. În general, politicienii aflați în campanie electorală promit totul și plusează cu alte promisiuni legate de cerințele celor cu care discută. Să auzi un politician care-i spune unui votant că nu poate face ceea ce i se cere e o raritate. Pe cât de corectă și normală este reacția de sinceritate, pe atât de rar apare în peisajul politic.

Din acest punct de vedere, Dragoș Ciobotaru sparge tiparele și pune normalitatea la locul ei. E timpul să așezăm lucrurile în tiparul lor firesc. O minciună rostogolită va atrage alte minciuni și de aici un tăvălug al faptelor neîndeplinite.

S-au strâns mai bine de 8 – 9 săptămâni de când urmăresc scena politică a Vrancei, cu sute de politicieni aflați în campanie electorală, porniți într-un avânt specific perioadei să discute cu oamenii pentru a fi votați. Unii merg pe ideea atacului, alții doar își prezintă ideile, vânătoarea de voturi fiind ținta supremă. Unii fac asta cu bună credință, alții sunt falși. Mă bucur că am constatat că Dragoș Ciobotaru face totul natural, sincer și fără a minți oamenii. Mai ales că va fi viitorul președinte al CJ Vrancea, sunt fericită că în fruntea județului va fi un om de onoare, nu un mincinos patologic, un amăgitor. Clasa politică are nevoie de un restart, de oameni sinceri și realiști, altfel publicul nu-și va schimba percepțiile despre cei care cer votul și ulterior dezamăgesc.

Prea mulți politicieni au mințit non-stop, au promis marea cu sarea, au spus că vor face câte-n lună și-n stele însă în realitate fie n-au făcut mare lucru, fie au înșirat promisiuni doar pentru a fi votați. Disperarea lor de a câștiga voturi, cu orice preț, se vede și în această perioadă. Fără a nominaliza, există politicieni care au depășit măsura bunului simț și care doar amăgesc.

Mă bucur că Dragoș Ciobotaru nu face parte din această categorie care lasă de dorit. Astfel, tineri ca el, dar și oameni din alte categorii, vor dori să se implice în viața politică și administrativă. Liderul dă mereu tonul. Iar Vrancea se pregătește să aibă un lider adevărat, puternic, muncitor și care a demonstrat în ultimii 8 ani că faptele vorbesc. Nu minciunile sau vorbele goale.

(Petruța Burduja, educatoare din Focșani)

Realizat de Motivus Media, la comanda PNL Vrancea. CMF: 21240015

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.