VIDEO: Tatăl lui Dragoș Ciobotaru i-a ridicat o casă nouă unui vrâncean rămas fără locuință, după inundațiile din 2005

În campania electorală care se încheie astăzi, reporterii ziarului nostru au descoperit la Răstoaca un om care a avut parte de un ajutor nesperat după inundațiile din 2005. Rămas fără casă, luată de ape, Zamfirel P. a fost ajutat de Fănică Ciobotaru, tatăl lui Dragoș Ciobotaru, primar al comunei Vizantea-Livezi la acea dată.

”În urmă cu aprope 20 de ani, tatăl lui Dragoș a venit cu 17 oameni și în mai puțin de o lună mi-a ridicat altă casă în loc. Am rămas mut de fericire. Plângeam și mă bucuram. Toată viața i-am mulțumit pentru gestul său”, a spus Zamfirel P.

Puțină lume știe despre familiile ajutate de familia Ciobotaru de-a lungul anilor. În campania pentru locale, Dragoș n-a vorbit vrâncenilor despre acest lucru, din modestie. El provine dintr-o familie care a ajutat mereu oamenii din comunitate, atât tatăl său cât și el punând umărul la susținerea multor persoane rămase fără case după incendii sau inundații.

Sunt, însă, lucruri care trebuie spuse pentru că ele scot în evidență natura umană, iar vrâncenii trebuie să-i cunoască pe candidați cât mai bine înainte să ia decizii privind comunitatea în care trăiesc. (Ana G. I.)

Realizat de Motivus Media la comanda PNL Vrancea. CMF: 21240015

Link spre VIDEO cu mărturia omului din Răstoaca:

https://www.facebook.com/share/v/effLKx65fm9J7Kr6/

Clic  AICI

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.