Dragoș Ciobotaru va duce mai departe modelul de a face administrație aplicat de Cătălin Toma. „Cătălin a fost și rămâne unul dintre modelele mele!”

Scriem astăzi despre doi liberali vrânceni care au reușit să facă o altfel de administrație după ce au ajuns în funcție: Cătălin Toma, la Primăria Jariștea și la Consiliul Județean Vrancea, respectiv Dragoș Ciobotaru, la Primăria Vizantea-Livezi. I-a legat o prietenie și o colaborare care a dat roade în ceea ce privește mai multe proiecte pentru dezvoltarea Vrancei.

Fără îndoială, regretatul Cătălin Toma continuă să inspire, chiar și după trecerea în eternitate. Rămâne un model pentru politicieni, indiferent de culoarea lor politică. Și este cel care îl inspiră și pe Dragoș Ciobotaru, cel care, cumva forțat de împrejurări, prin trecerea lui Toma în neființă, a devenit continuatorul proiectelor sale, ca lider al PNL Vrancea și candidat al partidului pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.

Cătălin Toma a fost și rămâne unul dintre modelele mele. Cătălin a fost un politician și un diplomat desăvârșit. Avea o capacitate extraordinară de a ști să liniștească lucrurile, de a ști să-i convingă pe toți, de a ști să convingă oamenii să facă ceea ce trebuie făcut, adică să-și atingă obiectivele. Și nu degeaba avem atâtea proiecte mari, de anvergură, de valori extraordinare pentru Vrancea în acest moment, pentru că dânsul a știut în cei trei ani și jumătate să facă lobby pentru proiectele sale, care, evident, ajung să fie implementate în județul Vrancea.

Cătălin Toma a avut o viziune, iar eu am aceeași viziune. Există o echipă de profesioniști care i-a fost alături, iar eu vin la Consiliul Județean să continui și să întăresc direcția și viziunea și tot ce a făcut el din 2020. Numai dacă ne gândim că județul Vrancea a obținut primul titlu de Parc Industrial în 2023 și tot e o realizare extraordinară. Nu e posibil ca până în 2020 să nu fi făcut nimeni demersurile pentru a avea un parc industrial, darămite să mai vorbim de construcția acestor parcuri. Și ăsta e doar un exemplu de ceea ce a făcut Cătălin Toma și voi continua eu”, spune Dragoș Ciobotaru despre mentorul liberalilor.

Nu este însă singurul model. La fel este și Ilie Bolojan, cel care a schimbat radical municipiul Oradea, ca primar, după care a trecut la nivelul următor și a început dezvoltarea întregului județ Bihor, ca președinte al CJ Bihor.

Domnul Bolojan, prin tot ce a făcut, nu are cum să nu fie un model pentru toată lumea. Se vede după urma dânsului că județul Bihor este departe de noi. Ziceam de parc industrial. Păi Bihorul are cinci, acum îl fac pe al cincilea, în jurul orașului Oradea. Sunt zeci de mii de locuri de muncă! Oamenii au stabilitate și își pot da demisia pentru că știu că mâine își găsesc alt loc de muncă. Și, evident, acolo e și un nivel al salariului mult mai mare. Una e să discutăm despre doamne care lucrează în județul Vrancea pe 2300-2500 de lei și alta este să discutăm despre oameni care lucrează în județul Bihor pe 6000, pe 7000 de lei sau chiar mai mult. Și, până la urmă, ce-și dorește un om? Să-și facă o familie, să aibă un salariu decent, din care să poată trăi, din care să-și poată plăti o rată pentru o casă, să facă un copil, poate mai mulți, și să-i crească fără grija că mâine nu au ce pune pe masă. Asta le dă fericirea, motivele de a trăi bine. Asta vrem și noi în Vrancea, să mergem în direcția asta, iar eu sunt un om încăpățânat și o să muncesc să ajungem acolo, să depășim decalajele aceste dintre vest și est”, a mai spus Dragoș Ciobotaru, candidatul PNL Vrancea pentru Consiliul Județean.

Realizat de Motivus Media la comanda PNL Vrancea. CMF: 21240015

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.