Profesorul Antimirescu (candidat PSD la CJ), de la Liceul Simion Mehedinți din Vidra, le cere elevilor să-i promoveze clipurile electorale pe Facebook.

Ionel Antimirescu (foto jos), profesor la Liceul „Simion Mehedinți” din Vidra, și candidat PSD la Consiliul Județean, pe lista făcută de fostul prefect Nicușor Halici (foto dreapta), le-a cerut elevilor să-i promoveze campania electorală aflată în derulare pe Facebook (pe pagina PSD Vrancea).

Antimirescu nu s-a sfiit să le ceară elevilor acest lucru chiar pe grupul de Whatsapp al liceului. Așa stând lucrurile, n-ar fi de mirare dacă am afla că și la ore a avut solicitări similare.

Evident, pe grupul școlii se află și elevi minori, fără drept de vot, dar asta este o chestiune secundară având în vedere gravitatea principalei faptei comise de cadrul didactic respectiv: campanie electorală în școală, cu implicarea elevilor. Acest lucru este interzis de lege, iar autoritățile competente ar trebui să demareze o anchetă în acest sens.

După ce a pus pe listă medici judecați pentru malpraxis, candidați cu probleme de integritate, după ce a susținut și promovat candidați penali cu dosare pe rol, acuzați de infracțiuni de corupție, iată că Halici a reușit să pună pe listă și un profesor tupeist care nu se sfiește să facă politică și promovare electorală în școală, cerându-le elevilor să-i promoveze clipul electoral. Ce mai urmează, domnule Halici? (A. G. I.)

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.